Audio

Stilte’s kunnen net zo mooi zijn als welk geluid dan ook. Miles Davis zei het ooit zo: “It’s not the notes that you play, but the notes that you don’t play”.
En dat is een mooi credo. Want een stilte creëren op het goede moment werkt altijd en creeërt spanning. De kunst is alleen om dat moment te vinden.
Op basis van jarenlange ervaring als programma- en geluidstechnicus voor bijna alle publieke omroepen in Nederland, levert Hi-Level Media kant en klare audio- en videoproducties af die voldoen aan de ITU/EBU 128 of elk gewenste geluids- en beeldnormering.


Ook voor on-line audio content ben je hier aan het juiste adres. Hi-Level Media is daarin vooruitstrevend en heeft bijvoorbeeld als eerste in Nederland Audiograms geïntroduceerd: Een promotietool voor online audio content zoals radioprogramma’s of podcasts, verpakt in een eye-catching videofile met bewegende geluidsgolven.

Hi-Level Media is gevestigd in Den Haag en werkt vanuit een studio met professionele opname-, bewerkings- en post-productie apparatuur zoals Pro Tools en Adobe Premiere. Ook voice-overs worden hier opgenomen en afgewerkt en kunnen op zeer korte termijn aangeleverd worden. En indien gewenst zijn live luister- en/of regie sessies mogelijk via Skype of FaceTime.