Live action video animations

De nieuwste manier om een product of dienst te presenteren en tegelijk de naamsbekendheid te vergroten is door middel van live-action video animatie. Om complexere processen uit te leggen wordt vaak met digitale animaties gewerkt, maar voor het uitdrukken van een sfeer, gevoel of beleving werkt live-action veel beter. Echte beelden roepen namelijk veel sneller betrokkenheid en emotie op. 
Het probleem is alleen dat goede en professionele video opnamen snel in de papieren gaan lopen als je het serieus wil aanpakken.


Hi-Level Media kan deze kosten fors reduceren door gebruik te maken van ‘live-action templates’:video’s voor elke niche die je kunt bedenken met echte acteurs in live-settings waarin bijvoorbeeld een logo, tekst, foto(‘s) of een boek-cover zeer realistisch gerendert wordt. En geloofwaardigheid is in welke vorm van reclame ook een van de belangrijkste kernwaarden.

Meer weten? Check de portfolio pagina of neem contact op.

3D logo animation

Ook voor 3D logo- en tekst animaties kun je bij ons terecht. Een bedrijfs- of merk logo is het belangrijkste onderdeel van elke huisstijl en net als bovenaan elke brief of factuur die de deur uitgaat, is dat beeldmerk minstens zo belangrijk als je jezelf herkenbaar met video wil presenteren. Denk aan intro’s en uitro’s voor een bedrijfsfilm of vlog op je site of een beurspresentatie. Of een korte ‘stinger’ die verwijst naar je social media kanaal. En dat ondersteunt met in het oog springende visuals en pakkende muziek. Allemaal belangrijke elementen om je video content visueel aantrekkelijker mee te maken en je (potentiële) klanten optimaal bij je merk te betrekken


Hi-Level Media kan complete video promo’s realiseren van script tot eindproduct met meerdere animaties, custom muziek, ondertiteling en voice-over.