EEN GOEDE STEMACTEUR VOOR JOUW VIDEO

Waar sommige video’s alleen muziek en tekst bevatten, wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een voice-over bij video’s. Voice-overs worden gedaan door een professionele stemacteur. Een passende voice-over laten doen door een stemacteur kan een enorme meerwaarde geven aan jouw video. Zo kan een goede stemacteur de sfeer van de video veel beter laten overkomen en geeft een de juiste stem voor een persoonlijk tintje aan de je video. Een voice-over kan ingezet worden bij een animatie promotie-, explainer- of e-learning video of bij elk ander type video die om extra achtergrond uitleg vraagt. Een professionele voice-over is getraind om de tone-of-voice aan te passen aan het de wensen van de klant, de sfeer van de video en de beoogde doelgroep.

DE VOORDELEN VAN EEN GOEDE STEMACTEUR

Hi-Level heeft met Jon Hille een allround stemacteur in huis die zowel zakelijke video’s in kan spreken, maar ook ruime ervaring heeft met commerciële opdrachten. Jon heeft een heldere, warme en accentloze stem en spreekt naast Nederlands ook Engelse voice-overs in, zowel in British, American en International English*.; Vanuit de thuisstudio kan er daarnaast snel geleverd worden en kan de klant eventueel live meeluisteren (bijvoorbeeld via Skype of Zoom) om tijdens de opnamen regie aanwijzingen te geven. En omdat we de stem en techniek onder één dak hebben, kan Hi-Level tegen zeer scherpe tarieven jouw voice-over teksten leveren. Door verschillende bewezen technieken toe te passen, kan een ervaren stemacteur de gewenste sfeer overbrengen in de video. Zo zorgen wij er voor dat de toon van de voice-over past bij de video en de doelgroep die de video gaat bekijken. Een goede stemacteur weet precies waar hij de nadruk moet leggen in de zin. Zo worden de belangrijkste punten in jouw video uitgelicht.

Stemacteur

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Naast het inspreken kunnen we ook advies geven bij het redigeren van voice-over scripts. Een wervende tekst voor op een website is namelijk vaak niet automatisch geschikt als spreektekst en kan meestal puntiger geformuleerd worden. Door jarenlange ervaring met het schrijven van promo-teksten kan Hi-Level dan ook snel de hoofd- van de bijzaken scheiden en een goed voice-over script aanleveren.

Naast voice-overs en tekstredactie biedt Hi-Level ook de mogelijkheid tot het inspreken van de luisterboeken. En door ervaring met het inspreken van typetjes en dialecten behoort ook het inspreken van kinderboeken tot de mogelijkheden.