VIDEOPRODUCTIE VAN HI-LEVEL

We zien met zijn allen steeds meer video’s voorbij komen. Professionele videoproductie is daarom steeds belangrijker geworden. Op sociale media, op websites; we merken dat ons oog getrokken wordt naar video’s. Het is dan ook bewezen dat video’s beter en langer de aandacht vasthouden van een potentiële klant, dan alleen stilstaand beeld of tekst. Onderzoek laat zien dat een boodschap via video dan ook tot wel 95% beter blijft hangen.

Wil jij video ook inzetten voor jouw bedrijf en ben je op zoek naar een partij die een goede bedrijfs-, product-of instructie film kan maken? Dan bent jij bij ons aan het goede adres. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in videoproductie en kunnen alle facetten van een videoproductie voor je uitvoeren. Van conceptontwikkeling tot eindproduct: we nemen je mee in het hele proces. Bij ons is een video niet gewoon een video. Bij ons is een video een gevoel, een verhaal wat verteld wordt.

ONZE PASSIE: EEN VOOR JOU OP MAAT GEMAAKTE VIDEOPRODUCTIE

Als jij een video wilt laten maken, gaan wij graag met je in overleg om te bepalen wat jouw wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld graag een YouTube kanaal starten, dan kunnen wij om te beginnen voor jou een intro video met logo-animatie op ons nemen. Naast je wensen bespreken we wat je wilt bereiken en proberen erachter te komen wat je over wil brengen op je doelgroep. Wat is het doel van de videoproductie en wat is de beoogde doelgroep? Door vooraf goed te onderzoeken wat de wensen van jou en jouw doelgroep zijn, kunnen we de keuzes die we uiteindelijk maken zo goed mogelijk onderbouwen. Door al deze elementen samen te voegen en in combinatie met onze passie om een videoproductie te maken die bij een kijker blijft hangen zorgen we altijd voor een goed eindresultaat.

EEN PLAN VAN BEGIN TOT EIND

Wij zijn een full service media bureau dat je vanaf het begin van het proces bijstaat. Je hebt vast wel gedacht aan een videocampagne, maar hoe deze in te richten vind je wellicht moeilijk te bedenken. Dat is precies waar wij je graag bij willen én kunnen helpen. Samen zetten we een sterk plan op. We bespreken doelen, de welke kanalen we gaan inzetten en het verloop van ons plan. Wanneer we het samen eens zijn over het plan van aanpak zullen we de productiefase in gaan. We houden je tijdens deze fase voortdurend op de hoogte en laten je over onze schouder meekijken of we op het juiste pad zitten. Daarnaast zorgen we bij elke videoproductie ook voor passende muziek, sound design en een goede voice-over.

MEER LEADS DOOR HET SLIM INZETTEN VAN VIDEO’S

Video’s zijn zo veel meer dan vermaak en plezier. Door het slim inzetten van video’s kunnen er ontzettend veel leads gegenereerd worden. Hier is veel kennis voor nodig, waar wij uiteraard over beschikken. We zullen de keuzes die gemaakt worden dan ook goed onderbouwen. Uiteindelijk zal dit voor jouw bedrijf, evenement of product resulteren in meer klanten en een groter bereik. Afhankelijk van het doel van de video zullen we ons hier dus ook volledig op richten. Wij kunnen met onze jarenlange ervaring met zekerheid zeggen dat we voor ieder bedrijf en ieder doel een passende videoproductie kunnen neerzetten, zodat elke betrokken partij uiteindelijk tevreden is met het eindresultaat.