Stemacteur gezocht?

Zoek je al lange tijd naar de juiste stemacteur? Zoek dan niet verder. Bij Hi-Level Media Producties hebben we de perfecte stemacteur voor je project. Als er nog een stemacteur gezocht wordt voor je productie ben je bij ons aan het juiste adres, want we hebben stemacteurs die allround voice-overs kunnen leveren. 

Stemacteur gezocht voor alle media

Heb je een stemacteur gezocht voor een specifiek soort productie en ben je hier belandt? Dan is je zoektocht naar de juiste stem ten einde. Onze stemacteurs zijn uitstekend geschikt voor alle soort voice-over projecten. Voor een commercial, bedrijfsfilm, voice-response en meer kun je bij ons terecht. Met een warm geluid leveren onze stemacteurs de voice-over voor je reclame, zodat deze eruit springt tussen alle andere reclamespotjes. Ook voor bedrijfsfilms wordt er wel eens een stemacteur gezocht. Een stemacteur voor je bedrijfsfilm levert een professioneel resultaat en laat een goede indruk achter op je doelgroep. Bij het maken van een voice-response, de stem die je hoort als je telefoon tegen je praat, is het ook belangrijk dat de service een aangename stem krijgt.

Stemacteur gezocht

Stemacteur gezocht? Kies voor Hi-Level Media Producties

De stemacteurs van Hi-Level Media Producties hebben vele kwaliteiten. Al onze stemacteurs hebben een warm en aangenaam stemgeluid waardoor de kwaliteit van je project direct beter wordt. Ook zijn ze bedreven in het spelen van typetjes en spreken ze standaard ABN, Amerikaans en internationaal Engels. Onze stemacteurs zijn inzetbaar voor zowel zakelijke als commerciële projecten en er is altijd een stem die perfect past bij je project.

pexels-george-milton-6953669

De voordelen van kiezen voor Hi-Level Media Producties

Naast dat de kwaliteit van onze stemacteurs hoog is, bieden we nog extra voordelen. We hanteren snelle levertijden op het werk van de stemacteurs en zorgen ervoor dat de voice-overs binnen 24 uur geleverd worden. Daarbovenop komt nog dat we voor onze snelle en kwalitatieve service scherpe tarieven hanteren, waardoor je meer geld overhoudt voor de andere aspecten van je project. We kunnen ook de mastering en geluidsnabewerking verzorgen en opnemen in onze eigen studio. We kunnen de eerste retake van de voice-overs gratis uitvoeren. Je krijgt dus voor minder geld een voice-over die passend is voor jouw project. Ook is het bij ons mogelijk om een podcast te laten maken.

Stemacteur gezocht? Neem contact op

Wordt er voor je project een stemacteur gezocht? Zoek dan niet verder en vind de perfecte stem voor een scherpe prijs bij Hi-Level Media Producties. Nog niet overtuigd? Beluister onze portfolio op de website. Neem voor vragen contact met ons op via telefoon, e-mail of de contactpagina.

Podcast laten maken

Het Wrakke Water

In 2022 heeft Hi-Level Media zijn eerste onafhankelijke podcast geproduceerd, getiteld Het wrakke water. Deze 4-delige podcast serie is een verhalende podcast over een relatief onbekend (maar niet minder belangrijk) onderdeel van de maritieme geschiedenis van Nederland: ‘gewone’ mensen die op de Zuiderzee het noodlot ontmoetten. Voor Hi-Level Media produceerde Jon Hille deze serie volledig van A tot Z: conceptontwikkeling, research, interviews, montage, mixage, sound-design, presentatie, distributie en social media marketing. Beluister hier de trailer:

Het Wrakke Water by Hi-level media
  • Het Wrakke Water