Podcast laten maken

Wil je een podcast laten maken om je creativiteit te uiten en verhalen te vertellen in dit prachtige medium? Bij Hi-Level Media Producties kun je een podcast laten maken door professionele mensen met veel ervaring. We helpen je met je project van concept tot kant-en-klare podcast..

pexels-george-milton-6954182

Podcast laten maken vanaf concept

Wil je een podcast laten maken maar heb je alleen een concept en heb je hulp nodig? Bij Hi-Level Media Producties kunnen we je helpen. Met al onze ervaring met het maken van podcasts kunnen we je bij iedere stap van het proces helpen. We kunnen het concept uitwerken tot een volledig draaiboek met een verhaallijn en boodschap. Tijdens de script- en formatontwikkeling houden we rekening met het concept, de doelgroep en de spanningsboog van de luisteraars, zodat je podcast maximaal effect heeft. 

Je kunt zelf kiezen in wat voor mate je bezig bent met je podcast of dat wij je podcast volledig maken. Je kunt advies krijgen bij de muziekkeuze en sounddesign, maar deze ook aan ons overlaten. We bieden ook hulp bij interviews, presentatietechnieken en het maken van opnamen. Transcriptie van de interviews kun je aan ons overlaten. Ook de voormontage, eindmontage en mixage wordt vlekkeloos door ons uitgevoerd. Ook kun je bij ons terecht voor stemacteurs en videoproducties.

Waarom een podcast laten maken bij Hi-Level Media Producties?

Voordelen van een podcast laten maken bij Hi-Level Media Producties zijn dat we een eigen studio hebben waarin we alles kunnen opnemen en alle andere benodigdheden zitten onder hetzelfde dak, dus kunnen we snel schakelen. We hebben mobiele opnameapparatuur te huur zodat er op locatie opgenomen kan worden mocht je dat willen voor je podcast. Heeft je podcast nog een host of presentator nodig? Dan hebben we bij Hi-Level Media Producties altijd iemand beschikbaar die de rol kan vervullen. Dit vloeit voort uit onze ervaring met bekende externe partijen. We hebben montage, mix en mastering verzorgd voor NPO Radio 1 en omroep MAX. Ook hebben we de volledige productie verzorgd van onze eigen podcast serie van de provincie Flevoland. Ben je nieuwsgierig naar wat we verder nog hebben gedaan? Bekijk dan onze portfolio op de website.

Jon Hille_(c)RoosKoole_square (1)

Neem gerust contact met ons op

Wil je een podcast laten maken bij Hi-Level Media Producties? Laat dan weten wat je wensen en voorkeuren zijn. We helpen je graag met het maken van je podcast. Ben je nog niet overtuigd? Beluister dan onze podcasts op de website. Heb je vragen of wil je informatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel of mail ons.

Podcast laten maken

Het Wrakke Water

In 2022 heeft Hi-Level Media zijn eerste onafhankelijke podcast geproduceerd, getiteld Het wrakke water. Deze 4-delige podcast serie is een verhalende podcast over een relatief onbekend (maar niet minder belangrijk) onderdeel van de maritieme geschiedenis van Nederland: ‘gewone’ mensen die op de Zuiderzee het noodlot ontmoetten. Voor Hi-Level Media produceerde Jon Hille deze serie volledig van A tot Z: conceptontwikkeling, research, interviews, montage, mixage, sound-design, presentatie, distributie en social media marketing. Beluister hier de trailer:

Het Wrakke Water by Hi-level media
  • Het Wrakke Water